Palvelut

Palvelut

Fysioterapiamme on ohjausta, kehoa vahvistavaa harjoittelua, hierontaa, fascia- ja nivelkäsittelyä sekä teippausta voimavaralähtöisellä ja tsemppaavalla otteella. Kehoa vahvistavalla harjoittelulla tarkoitamme voiman lisäksi taidon, kestävyyden, nopeuden ja liikkuvuuden harjoittamista ja kehittymistä.

Tavoitteenamme on olla asiakkaan tukena ja turvana matkalla parempaan vointiin. Olemme apuna, olipa haasteena kipu, jäykkyys, voimattomuus tai jokin muu asia, joka vaikeuttaa asiakkaan arkea.

Meillä on laaja-alaista ammattitaitoa olla mukana vaikuttamassa asiakkaan arkeen ja kannustaa häntä löytämään oma potentiaalinsa ja taitonsa vaikuttaa hyvinvointiinsa.

Me kaikki fysioterapeutit olemme työskennelleet vuosia erilaisten asiakasryhmien parissa. Kouluttaudumme jatkuvasti. Meillä on timanttisen fysiokaarimainen taito vaikuttaa.

Teemme fysioterapiaa toimipisteellä, asiakkaan kotona, työ- tai harrastuspaikoilla ja etäyhteyksin. Olemme Etelä-Karjalan hyvinvointialueen omaishoidon palveluseteliyritys ja Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Meillä käy maksuvälineinä Epassi. 

Össur Finland on suomalainen proteesi- ja ortoosialan yritys, jonka tuotteita ja palveluita on saatavissa kattavasti eri puolilla Suomea. Össurin tuotteet ja palvelut ovat saatavissa myös meiltä Fysiokaaresta.